האם שוטר שאינו בניידת יכול לתת לי דוח על סמך זה שהוא חושב שהוא ראה אותי מדבר בטלפון ומבלי לעצור אותי ומבלי לקחת ממני פרטים?
שלום לשואל,
התשובה היא כן.
אלא מהי, הדו"ח יגיע ע"ש בעל הרכב כי יש זיהוי לכלי הרכב(סוג, צבע ומספר רישוי).
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
הבחור כלל לא היזדה לא נתן לי זכות להגיב רק צעק לי מהחלון שאני יוזמן לבית המשפט האם זאת צורה לנתינת דוח
שוב שלום,
1 -אני מבין אותך שזו לא צורה ולא דרך.[בתנאי שהוא יכול היה לעצור ולשמוע את טיעונך]
2- אתה לא תוזמן לביהמ"ש לתעבורה אלא במקרה הגרוע אכן ישלח דו"ח לכתובת בעל הרכב.
3- מניסיוני הרבה פעמים "כלב נובח לא נושך"[מצטער על האנלוגיה], אז תמתין אולי בכלל לא יישלח דו"ח.
בברכה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
הוא טען שהוא אוכל 4 כמוני כל יום שאני יזומן לבית המשפט לתעבורה ופשוט נסע כל זה הוא צועק לי מהחלון אחרי שעבר על 10 חוקי תנועה והוא רק ראה את הראש שלי נוטה לצדדים האוטו בכלל לא רשום על שמי האם הזימון יהיה לבעל הרכב?
לא הזימון ידידי כי אם הדו"ח.
בברכה,
דורון ויגלר, עו"ד
אני רוצה להודות לך על מלוא תשומת הלב ומקווה שבזה שהוא אמר שאני יזומן לבית המשפט ולא ציין שיישלח לי דוח אומר שהוא באמת רק נבח
שוב רוב תודות
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר