שלום רב
עצר אותי שוטר לבדיקת רשיונות ולצערי לא שמי לב ואין לי רשיון בתוקף מזה שנה וחצי...זומנתי להשפט בבית משפט.מה יכול להיות פסיקת בית משפט במצבי ? וזאת לאור העובדה כי אני אזרחית מן השורה ללא עבר קודם .
תודה\רוית
רוית שלום,
עקונית ענישת המינימום בעבירה מסוג זה הינה שלושה חודשי שלילת רישיון נהיגה. בשלב זה נכנסים פרמטרים נוספים הקשורים לנסיבות העבירה, ותק נהיגה ועבר תעבורתי.
אני סבורה שאם תקבלי סיוע משפטי נכון בעניין זה, רישיונך יוותר בידיך.
בהצלחה.
בברכה,
מנהלת פורום תעבורה,
שני דבש, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
רוית שלום,
פסיקת בית המשפט יכולה לנוע מפסילה בפועל, פסילה על תנאי וקנס וכמובן תוך שילוב רכיבי הענישה כולם או חלקם(קנס כמעט וודאי).
לא ציינת איזה רישיון ?(נהיגה, רכב) אבל בכל מקרה אין פסילת מינימום של שלושה חוד' מאחר והעבירה היא "אי חידוש" להבדיל מ"ללא רישיון בכלל".
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
תודה על תשובתכם
מדובר ברישיון נהיגה
רוית שלום,
בשמחה...
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר