החנתי את רכבי באזור חולון, כאשר חזרתי לרכב נדהמתי לגלות שיש עליו דו"ח חניה , של תמרור שמורה על תעינה ופריקה בין שעות מסויימות , על הדו"ח לא צויין איזה רחוב , בנוסף המדרכה היא אפורה ...
השאלה היא האם הפקח יכל לתת לי דוח למרות המדרכה האפורה ואם כן , האם אני יכולה לערער על הדוח בגלל שאין בו נתונים של רחוב ואין מלל של הפקח אלא כתוב רק סעיף 9 החנת את רכבך במקום של פריקה וטעינה ..
תודה מראש ...
לינוי שלום,
רישום הדו"ח תלוי אך ורק בשילוט המוצג בתחילת הרחוב או באמצעו והמורה על אפשרויות החנייה, מה שלא אסור - מותר.
לכן את בהחלט יכולה להגיש בקשה לביטול הדו"ח ולנמק , זכרי שיש לך לשם כך רק 30 ימים. כמו כן, על מנת למצות את זכויותיו, רשמי לך תזכורת לפני שתחמיצי את המועד להישפט (לפני 90 ימים).
לפי שרשמת ייתכן כי יהיה בכך עילה לביטול הדו"ח.
בהצלחה,
שני דבש,עו"ד - מנהלת הפורום
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
לינוי שלום,
על פי הנתונים שמסרת את חייבת להגיש בקשה לביטול הדו"ח לעיריית חולון (תוך 30 יום) כמובן שתצייני כי ללא מיקום ספציפי אין עבירה.
אם זה לא יעזור תבקשי (תוך 90 ימים להישפט), אני משוכנע כי אף שופט לא ירשיעך במצב עובדתי ומשפטי זה.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר