שלום,
לפני יומיים נתפסתי נוהגת תוך כדיי דיבור בטלפון סלולרי. השיחה התבצעה ברמקול של הטלפון וכך נרשם גם בדוח.
ברשותי רישיון נהיגה משנת 2003 (כמעט 8 שנים) ללא עבירות תנועה כלל. רציתי לדעת אם ניתן לבקש המרה של הקנס באזהרה בהנחה ואציין כי אני מודה בביצוע העבירה ומביעה חרטה.
לתשובתכם אודה,
מיטל
מיטל שלום,
ישנן שתי בעיות בבקשה להמרה אף כי אמליץ לך לנסות (אין לך מה להפסיד).
אך רק כדי לא לנפח את הצפיות הדרישות להמרה הן בין היתר וותק נהיגה של 10 שנים וישנן עבירות כמו "שימוש בטלפון נייד" אשר עפ"י רוב עפ"י הנחיות המשטרה אינן מומרות.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
עו"ד דורון - אני מודה לך מאוד!
אנסה לשלוח מכתב. האם עליו להגיש את המכתב ליחידת התנועה המופיעה בדוח או שיש מוקד אחר לשליחת פניות מסוג זה?
במידה ובקשתי תידחה, האם ניתן לשלם את הדוח באמצעות האינטרנט? נכנסתי לאתר של שירות התשלומים הממשלתי ומשטרת ישראל, הקלדתי את מספר הודעת התשלום אך נמצאה הודעה מתאימה במאגר, יכול להיות שהיא עדיין לא נקלטה למערכת הממוחשבת?
מיטל
מיטל שלום,
את הבקשה להמרת דו"ח באזהרה את יכולה לשלוח ל- מפנ"א - מרכז פניות הנהגים הארצי של משטרת ישראל, כתובת: ת.ד. 120 פ"ת מיקוד 49100 טלפון: 9666*
לגבי העניין השני אני לא רוצה לקחת סיכון ולכן אם תראי שלא ניתן לעשות זאת באמצעות מחשב, פשוט גשי לסניף הדואר ושלמי.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
עו"ד דורון - אני מודה לך מאוד!
אנסה לשלוח מכתב. האם עליו להגיש את המכתב ליחידת התנועה המופיעה בדוח או שיש מוקד אחר לשליחת פניות מסוג זה?
במידה ובקשתי תידחה, האם ניתן לשלם את הדוח באמצעות האינטרנט? נכנסתי לאתר של שירות התשלומים הממשלתי ומשטרת ישראל, הקלדתי את מספר הודעת התשלום אך נמצאה הודעה מתאימה במאגר, יכול להיות שהיא עדיין לא נקלטה למערכת הממוחשבת?
מיטל
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר