יום שלישי 21:00, תחנת רכבת יבנה. הגעתי להוריד נוסעת ופניתי שמאלה לנתיב שמסומן לתחבורה ציבורית בלבד. בפינת המגרש (השומםם!!!) עמדה ניידת (כנראה השוטרים מכירים את הנקודה המועדת לפורענות בשעות מאוחרות אלו). לאחר ששוטר אחד עצר אותי ולקח רשיונות, חזר שוטר אחר עם דו"ח על סך 250 ש"ח וביקש ממני לחתום. כשביקשתי לקרוא לפני החתימה הוא התעצבן שאני מבזבז לו את הזמן ואני לא יכל לקרוא. הוא טען שאני אקבל עותק ואז אוכל לקרוא. קצת התוכחתי ובסוף חתמתי. בבית שמתי לב לשני פרטים שנראים לי לא תקינים בדו"ח:
1) השוטרים לא מלאו מס' אישי אמיתי אלא רשמו11111 לשניהם.
2) אחד השמות נראה בכלל שם של בחורה.
האם ניתן לעשות משהו בנדון?
ד שלום,
אתה למעשה מודה בביצוע העבירה.
שאלתך נוגעת לאפשרות לביטול הדו"ח עקב פגם?
כפי הנראה מי שרשם לך את הדו"ח הוא מתנדב ולא שוטר ולכן הסימון במלבן הוא 11111- אין זו עליה לביטול הדו"ח.
לעניין השני של השם, כפי הידוע לך קשה להוכיח עפ"י שם אם זה גבר או אישה כי חלק ניכר מן השמות היום ניתנים במקביל לזכר ולנקבה לכן חשד מצידך עדין לא מוכיח מעשה שגוי או מצג שווא מצידם.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר