לפני כחצי שנה קיבלתי התראה מהמרכז לגביית קנסות כי עלי לשלם קנס בגין עבירה שביצעתי בשנת 2002. איני זוכר את העבירה שכן היא ככה"נ צולמה במצלמה. פניתי למשטרה בבקשה להמציא את הדוח או את האסמכתאות המוכיחות כי הדו"ח נשלח אלי בעבר אך המשטרה טענה שאין לה את הנ"ל ובכל זאת עלי לשלם. ביקשתי להשפט, ביקשתי להגיע לפשרה למרות שאיני מודה בעבירה ולשלם את הקנס המקורי וללא ריבית הפיגורים שצבר ולאחר כ10 תכתובות תוך כדי התעלמות מבקשותי קיבלתי השבוע מכתב שחוזר ואומר כי עלי לשלם את הקס+ריביות. מה עלי לעשות?
יפעת שלום,
אני מבין מדבריך כי לא קיבלת הודעות והתראות על הקנס. כמו כן שאת מעוניית לשלם את הקנס המקורי.
הייתי ממליץ לך לכתוב מכתב למרכז לגביית קנסות ולפרט את השתלשלות האירועים תוך שאת מבקשת להפחית את ריבית הפיגורים.[רח' יפו 224, קומה 4, בניין התחנה המרכזית החדשה, ירושלים].
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
