שלום רב,
בצעתי פניית פרסה שמאלה במקום אסור וקרתה תאונה עקב כך ללא נפגעים.קבלתי זימון לתת עדות במשטרה.
מה אני צריך לעשות?
אודי שלום,
אתה מוזמן לתת עדות ומהר מאד אתה עלול למצוא את עצמך נחקר תחת אזהרה כחשוד לגרימת התאונה.
הייתי ממליץ מאד כבר בשלב מוקדם אך חשוב זה להיוועץ בעו"ד מומחה בתחום התעבורה.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
מה ההשלכות של זה?חשוב לציין שזאת הפעם הראשונה שאני מעורב בתאונה.האם אני אשפט בבית משפט?
או שפשוט יתנו לי קנס ונקודות וכו?
אודי שלום,
ברגע שיש תאונת דרכים לא תקבל ברירת משפט/קנס. גם לא בטוח שתקבל כתב אישום והזמנה לדין (אולי יהיה חוסר בראיות או חוסר עניין לציבור) זו רק אפשרות, שכדאי כעת להיות מוכן אליה.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
ראשית תודה רבה על התשובות המהירות.
סליחה על השאלות הרבות אבל למה אני בכלל צריך לתת עדות במשטרה?
קרתה התאונה אין נפגעים, לאוטו שנכנס בי לא קרה כלום ואני זה שספג את רוב הפגיעה ברכב
אודי שלום,
אתה מכיר את זה ששני אחים רבים ואחד פונה להורה ואומר הוא עשה לי כך וכך. אם ההורה היה מחליט רק על סמך תלונת האח האחד מבלי לשמוע את גרסת האח האחר כולם היו רואים בזה חוסר צדק, חוסר מוסר וחוסר הגיון. הנמשל כבר ידוע.....
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
הבנתי,תודה רבה.
אם קרה הפוך כלומר שהרכב הפוגע ניזוק והושבת, האם יש מקום לתביעה נגד הנהג שביצע פרסה?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר