לפני כשנה בנסיעה ביפו בצומת יפת ופסטר סטיתי למסלול השמאלי אחרי שאותתי והמשכתי ישר השוטר שהיה בפינה הסתכל בקשר עין ולא עצר אותי רק אחרי שעברתי בצומת רץ אחרי ודפק על החלון באחורי ועצר אותי כששאל למה עצר אותי השבתי וודאי בדיקת רשיונות השוטר טען כי סתיתי למסלול השמאלי ורכב שהיה מאחורי היה צריך לבצע בלימת חרום כששאחתי אותו למה לא עצרת אותי כשהיה לנו קשר עין הוא טען כי נעברה עברה נוספת בצונת וזה משך את תשומת ליבו אני נהג וותיק משנת 1964 זה לא נכון שהיה מכונית מצד שמאל פשוט השוטר משקר ביקשתי להשפט המשפט נקבע למרץ 2011 בכדי לסיים רציתי לבקש לשלם את הקנס המקורי בכדי לא לבזבז את זמני בבית המשפט מה אני צריך לעשות בתודה מראש
יצחק שלום,
במידה ואתה רוצה לחזור בך מכוונתך להישפט יש ביכולתך לבקש זאת בעת הדיון הראשון מהשופט/ת.(לא תמיד התובע המשטרתי מסכים).
[אם תחפוץ בייעוץ ספציפי אתה יכול לפנות אלי ישירות-משרדי מפורסם באתר זה בקטגוריית עו"ד לתעבורה].
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר