היי רציתי לשאול כמה זמן לפי חוק בית המשפט יכול לפסול רישיון נהיגה כשעדיין לא התנהל משפט בעבירת נהיגה בשכרות 520 מיליגרם נמדד בינשוף מתי אוכל לקבל את הרישיון כל עוד אין משפט הבנתי מהאינטרנט שעד שנה זה נכון?
עידן שלום,
אתה מערבב כמה נושאים ביחד לנקודות הנחה שגויות.
הסוגייה שאתה מעלה היא שאלת החזרת הרישיון בסיום הפסילה המנהלית של 30 יום שקיבלת מאת קצין המשטרה. מה שאתה שואל זה למעשה האם בתום 30 הימים תוכל לחזור ולנהוג או שהתביעה תגיש בקשה לפסילה עד תום ההליכים. במידה ותוגש בקשה לפסילה עד תום ההליכים אין תשובה ברורה וחד משמעית לגבי התוצאה כיוון שכל מקרה נבחן ספציפית לגופו ובמקרה שלך לא מסרת נתונים, כך שנותר לי רק להעריך על סמך המקובל בבתי המשפט ממקרים דומים....במידה ותוגש פסילה עד תום ההליכים סביר להניח שרשיונך יפסל למשך שלא יפחת מחצי שנה ואל ליעלה על שנה.
אתה חייב לקבל ייעוץ מקצועי בהקדם האפשרי כיוון שההשלכות במקרה שלך להרשעה בעבירה של נהיגה בשכרות יכולה ותהיה הרסנית...
בהצלחה,
ערן בן-עמי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
