שלום
נתפסתי נוהג במהירות 102 (98 הפחתה) באזור 60 קמ"ש.
בשימוע יום לאחר מכן הוחזר לי הרשיון.
יש לי רשיון 5 שנים שבמהלכן אין לי עברות תנועה כלל.
למה לצפות?
העבירה בוצעה מצומת נהריה דרומה (לדעתי נחשב דרך עירונית) בכביש דו נתיבי עם הפרדה בין הכיוונים, ללא מעברי חציה לא מרומזרים - אזור שבהחלט מזכיר כביש בין עירוני - ואני לא מאותו אזור כך שטעיתי כשלא שמתי לב לשילוט המהירות.
יש לעובדות האלה משקל?
יותם שלום,
אני אשמח לתת לך יותר מיעוץ כללי וראשוני אך לשם כך יהיה עלי לראות את ההזמנה לדין (בה רשום מכשיר האכיפה ועוד כמה פרטים ראשוניים) כמו גם את שאר חומר הראיות.
בגדול- ביהמ"ש בוחן את נסיבות העבירה ואת נסיבותיו של עובר העבירה. במקרה שלך מחד חריגה של 38 קמ"ש מהמהירות המותרת בעיר, מאידך אתה נהג זהיר בדר"כ כי עפ"י דבריך גליון ההרשעות התעבורתיות צריך להיות ריק!
העונש הצפוי יכול לנוע מקנס ופסילה ע"ת ועד לקנס+פסילה ע"ת +פסילה בפועל למספר מצומצם של חודשים.
[במידה ותרצה הבהרה או ייעוץ ספציפי אתה מוזמן ליצור איתי קשר ישיר, משרדי מפורסם באתר זה בקטגוריית עו"ד לתעבורה].
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
יותם שלום,
אני אשמח לתת לך יותר מיעוץ כללי וראשוני אך לשם כך יהיה עלי לראות את ההזמנה לדין (בה רשום מכשיר האכיפה ועוד כמה פרטים ראשוניים) כמו גם את שאר חומר הראיות.
בגדול- ביהמ"ש בוחן את נסיבות העבירה ואת נסיבותיו של עובר העבירה. במקרה שלך מחד חריגה של 38 קמ"ש מהמהירות המותרת בעיר, מאידך אתה נהג זהיר בדר"כ כי עפ"י דבריך גליון ההרשעות התעבורתיות צריך להיות ריק!
העונש הצפוי יכול לנוע מקנס ופסילה ע"ת ועד לקנס+פסילה ע"ת +פסילה בפועל למספר מצומצם של חודשים.
[במידה ותרצה הבהרה או ייעוץ ספציפי אתה מוזמן ליצור איתי קשר ישיר, משרדי מפורסם באתר זה בקטגוריית עו"ד לתעבורה].
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר