קיבלתי דוח תנועה ממרחב שרון על עבירת מהירות אשר צולמה במצלמה אלקטרונית. בחצות, זו היתה , מסתבר, ההודעה השנייה כאשר את הראשונה כנראה פיספסתי, קנס של1125 ש"ח במקום 750 המקוריים. מאחר ואני דרומי ולא זכרתי שהייתי בשרון בתאריך הנ"ל בדקתי את הדוח ולהפתעתי מדובר היה בפיז'ו 104 שהיה ברשותי עד שנת 2000 ונמכר על ידי לחלקים לאחר שהורדתי את הלוחיות והורדתי אותו באופן חוקי מהכביש במשרד הרישוי בבאר-שבע. גם בימיו הטובים לא הגיע האוטו הזה ל117 קמ"ש לא כל-שכן עכשיו . מה שמביא אותי לחשוד שהרכב בתצלום המשטרה הוא לא פיז'ו 104. אני נמצא בארה"ב לתקופה כך שהגישו בשמי בארץ ,סוג של ערר. הפקידה אמרה לאחותי שזה לא יעבוד כי לא לקחתי את הדוח המקורי שנשלח לי בדואר רשום. יש קנס של 1125 ש"ח ו8- נקודות . מה אני עושה?
איל שלום,
עליך לשלוח מכתב מפורט למפנ"א - [מרכז פניות הנהגים הארצי של משטרת ישראל
טלפון: 9666* כתובת: ת.ד. 120 פתח – תקווה, מיקוד 49100]
להסביר להם שהסיבה לאי קבלת הדו"ח המקורי היא שהותך בארה"ב כמו כן לצרף כל מסמך שתומך בכך שהרכב הורד מהכביש כ"חוק" בשנת 2000 (וכי מדובר באותו מספר רישוי).
במקביל יש לשלוח מכתב בנוסח דומה למרכז לגביית קנסות ברח' יפו 97 ירושלים.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר