שלום רב ,
אני בשלילת רישיון נהיגה ע"י בית משפט 28 חודשים עד 02.06.2011 לפי גזר דין "אני פסול מלקבל ולהחזיק רישיון " . ביום אחד נכנסתי לאינטרנט וחיפשתי אתרים על חידוש רישיון לאחר שלילה והגעתי לאתר משרד התחבורה - תשלומי רישיון נהיגה ,
שלמתי דרך ויזה וקיבלתי את רישיון נהיגה חדש .
האם אני חייב להחזיר אותו או פשוט לזרוק ???
תודה מראש,
דוד
דוד שלום,
1- מאד מוזר שנשלח לך רישיון נהיגה.
2- המעשה שעשית הוא אסור עפ"י ס' 66 בפקודת התעבורה.
3- האם הפקדת את רישיון הנהיגה שלך אחרי גזר הדין במזכירות ביהמ"ש?
4- במידה והתשובה לשאלה 3 חיובית אזי אם תנהג כרגע אתה תחשב לנהג שנוהג בזמן פסילה - עבירה חמורה ביותר.
[לכל הבהרה או ייעוץ ספציפי אתה מוזמן לפנות אלי ישירות, משרדי מפורסם באתר זה בקטגוריית עו"ד לתעבורה].
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
דורון שלום ,
תודה רבה ,אבל מה לעשות עכשיו להחזיר את רישיון למשרד רישוי ? אני בכל מקרה לא נוהג עד גמר פסילה,כי אני רוצה לשמור על חוק, זה ששלחו את רישיון זאת טעות , אז מה לעשות ,
תודה רבה,
דוד
דוד שלום,
אתה יכול למסגר אותו ולתלות על הקיר....[בקיצור תתעלם מכך שפיסית יש לך רישיון ביד].
עכשיו ברצינות - מה שחשוב הוא האם הפקדת את הרישיון בזמנו במזכירות ביהמ"ש לתעבורה?
כי אם לא עשית זאת הפסילה לא החלה!!!!
בברכה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
דורון שלום,
הפקדתי את הרישיון ביהמ"ש לתעבורה לפי ג"ד ב 02.02.2009 מאז אני לא נוהג . אבל לאחר פסילה אני אגיע למשרד רישוי ואז מה לפי עפ"י ס' 66 בפקודת התעבורה אני אקבל " מאסר שלוש שנים או קנס מאה אלף לירות או שני הענשים כאחד " ???
או להתקשר למשרד רישוי להודיע על טעות ??? ושקיבלתי את רישיון ,לא כדי להחזיר ???
תודה רבה ,
דוד
דוד שלום,
על מנת להיות שקט פשוט גש לסניף הרישוי הקרוב למקום ביתך ותיידע אותם על טעותם.
בברכה,
דורון ויגלר, עו"ד
דורון שלום,
היתי היום במשרד רישוי הם לא קיבלו את הרישיון בחזרה .אמרו לי לשמור אותו בבית.הכל כל כך מוזר....... בכל מקרה תודה רבה רבה לך !!!
בברכה ,
דוד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר