קיבלתי דוח חנייה בתא ברח,' בן יהודה
לאחר שנאלצתי לעצור בצד עקב התחממות יתר של המנוע רכב שנת 93
לקחתי בקבוק מים והלכתי להביא מים כי לא הייה לא בכלל מים במנוע יש לי כנראה נזילה או משהו כזה חזרתי לא הייה רכב
הוא נגרר לחניון הדולפינריום בת"א
וקבלתי 1000 שח קנס + 260 גרר שח+20ש"ח מונית וזה כי הנהג ריחם שילמתי 260 שח ולקחתי את הרכב
לאחר כמה מטרים שיצאתי מחניון הדולפנריום שוב התחמם הרכב והזמנתי את הגרר
יש ברשותי מסמך של הגרר שגרר אותי + תיקון של נזילת מים ברכב עם קבלה
בנוסף לקח הודעתי לאישתי שאני מתעקב כי התחמם לי הרכב זה הייה עשר דק לפני הגרירה האם אני יכול לבטל את הדוח??????
אני רוצה להוסיף שהדוח הייה ב 12 בלילה ואין מה לעשות בשעה כזאת שם אלה עם נתקעת עם הרכב
משה שלום,
1- יש באפשרותך לבקש את ביטול הדו"ח (תוך 30 ימים מקבלתו).
2- עליך לציין את העילות לביטול בצירוף מסמכים תומכים וראיות.(חשבונית גרר שני +חשבונית תיקון מע' קירור/אטם ראש מנוע וכיוצ"ב).
3- עילה כגון "אין לי מה לעשות ב-12 בלילה ברח' בן יהודה בת"א" לא תתפוס.(ישנם רבים שיחלקו עליך...).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
לא הסכימו לבטל ביקשתי להישפט האם עשיתי נכון?
משה שלום,
כדי לענות בצורה מקצועית על שאלתך עלי לדעת יותר פרטים, כמו גם לראות את הראיות שיש בידך התומכות בגרסתך.
בכל מקרה, אתה יכול עוד לנסות להגיע להסדר עם התובע/ת של העירייה ממש לפני הדיון.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
איך מגיעים להסדר?
ואיך אני יכול להראות לך את הראיות?
משה שלום,
1 - חלק מהראיות הם מסמכים תומכים בטענתך לקלקול ברכב.
המסמכים יכולים להיות : חשבונית על גרירה פרטית בסמוך לאחר הוצאת הרכב ממגרש האחסנה, חשבונית תיקון ממוסך ועוד....
2 - אם תצליח להראות שהייתה סיבה ממשית לחנייה הלא חוקית, להבדיל מטענות בעלמא יתכן והתובע יסכים להפחית מהעונש ואולי אף לבטל את האישום.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר