שלום רב,
להלן המקרה:
שעה 21:40 במרכז קניות לאחר שעות הפעילות, כל החנויות סגורות ואין נפש חיה, החנתי בחניית נכים ליד הבנקט בכדי למשוך מזומנים. השוטר (כחוקי מרפי...) פסק 1000 ש"ח קנס. האם ההגיון אינו קיים??? מה ניתן לעשות חוץ מלתרום לקופה הציבורית??
מיכה שלום,
1- אני מקווה שאתה מבין את הבעיה המוסרית בתפיסת חנייה של נכה.
2 - אם כל החניון היה ריק מדוע דווקא החנת בחניית נכים?
3- בכל מקרה אני חושב שיש נסיבה מקלה בכך שהמקום היה שומם עם הרבה חניות ושחניית לפרק זמן קצר ביותר תנסה לבקש את ביטול הדו"ח (תוך 30 ימים) מהסיבות הללו. לחילופין, אם אתה אוחז בהגה מעל 10 שנים ועברך התעבורתי נקי ב-5 השנים האחרונות אתה יכול להגיש בקשה להמרה באזהרה, זכור שבבקשה כזו אתה צריך להודות בביצוע ולהביע חרטה.(גם בקשה זו מוגשת תוך 30 ימים).
תמען את הבקשה למפנ"א [ מרכז פניות הנהגים הארצי של משטרת ישראל טלפון: 9666* כתובת: ת.ד. 120 פתח – תקווה, מיקוד 49100].
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
כי מול הבנקט כ- 10חניות נכים כאשר הבנקט במרכזן...
איך ניתן לבדוק אם זה בכלל מאושר ברשות התמרור?
וכן אני מבין את הבעיה ולכן לא תופס חניות נכים במצב בו זה עלול להפריע.
ובכל זאת קצת הגיון?!
מיכה שלום,
אתה יכול לגשת לרשות המקומית שבתחומה מגרש החנייה ולבקש את פרוטוקול וועדת תנועה.(יש הליך של אישור תמרור), כך בחשבון כי תצטרך לשלם אגרה כדי לעיין/לצלם את המידע.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר