שלום רב, מה קורה כאשר ישנם 2 מקומות חניה, האחד מסומן עם איקס כמו מעטפה, לידו יש סימון של קווים אלכסוניים וליד הקווים מקום חניה שלא מסומן כלום על האספלט, ריק לגמרי. באמצע בין 2 החניות יש תמרור עם ציור של תו נכה שכתוב עליו בכתב שלוש מקומות חניה לתו נכה. חניתי בחנייה שלא מסומנת כי לא ידעתי שמדובר גם בחניית נכה היות והחניה שלידו הייתה מסומנת על הריצפה וחשבתי שמדובר רק שם בחניית נכה. המקום הוא ליד הבית שלי, כך שעליתי הביתה ולמחרת ראיתי שיש 3 דוחות ע"ס 500 שח כל אחד. צילמתי והראתי לעירייה שחניה אחת מסומנת ואחת לא מה שגורם לבלבול. הם דחו את הבקשה שלי אבל מייד לאחר מכן סימנו את 2 החניות בכחול על האספלט והציבו שלט חדש באמצע שמדובר ב2 חניות נכה (ה2 היה בסיפרה ולא בכתב בניגוד לקודם שכתבו שלושה בכתב). אני הולכת להשפט כי לא זה באמת לא היה ברור כאשר חניה אחת מסומנת והשניה לא, ועוד שהם אומרים שזה 3 חניות ועכשיו זה הפך ל2. יש לי תמונות של לפני ואחרי. האם יש לי סיכוי??? תודה מראש
תמי שלום,
אני חושב שטנטטיבית יש לך סיכוי לבטל 2 דוחות במשפט ולו מן הסיבה הקבועה בחוק סדר הדין הפלילי החל בעניינך (תצייני בפני השופט כי עפ"י ס' 222א צריך להזהיר בטרם נרשם דו"ח נוסף ובוודאי שהעבירה בוצעה במסגרת יממה אחת).
כמו כן הביאי איתך תמונות מן הזמן הרלוונטי לדוחות ותמונות עדכניות כדי לחזק את טיעוניך לעניין אי הבהירות של מס' מקומות החנייה המיועדים לנכים.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר