שלום וברכה!
הגיע אלי דוח על מעבר ברמזור אדום לפני 9 חודשים, התקשרתי ובקשתי תמונות ואכן תוך שבוע הגיעו. שלחתי אליהם בקשה לביטול בגלל שמעולם לא היתה לי עבירה או אזהרה וכדומה, בנוסף לא זכור לי הספור.
במידה ויודע לי מי נהג ברכב אז, האם אוכל לאחר שאקבל את תשובתם לשלוח את הנהג אליהם, ולהעביר את זה על שמו?
מיקי שלום,
1- אני מקווה שתשובתם תהיה חיובית אם כי אני בספק.
2- את הסבת הדו"ח ע"ש הנהג בפועל היית צריך לבצע תוך 30 יום מקבלת הדו"ח.
3-כיום תצטרך לבקש הארכת מועד להישפט, כי המשטרה כפי הנראה תסרב לביצוע הסבה מאוחרת. במשפט תוכל להעלות טענה זו ולהוכיח (ע"י תצהיר) או הבאת הנהג בפועל שיצהיר כי הוא נהג ברכב ביום הרלוונטי לדו"ח.
לכל הבהרה או ייעוץ ספציפי, אתה מוזמן לפנות אלי ישירות.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
עדין לא עברו 30 יום. איך עושים הסבה של הדוח על שם הנהג (הנהג מודה)?
האם זה אפשרי למרות ששלחתי בקשה לביטול?
מיקי שלום,
עליך לשלוח את העתק הדו"ח+תצהיר הנהג+בקשה להסבת דו"ח למפנ"א.
[מרכז פניות הנהגים הארצי של משטרת ישראל טלפון: 9666* כתובת: ת.ד. 120 פתח – תקווה, מיקוד 49100].
נ.ב אם הבנתי נכון העבירה בוצעה לפני 9 חודשים ורק כעת קיבלת פעם ראשונה הודעת קנס? אנא ראה את הוראת החוק בסעיף 225א בחוק סדר הדין הפלילי !!
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
ממה שמצאתי פעם היה אפשר להסב רק תוך 30 יום ושינו את זה ל90 יום.
אכן כן.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר