דוח על חניית נכים בירושלים.
תמונות פקח מלמדות על עלטה מוחלטת בסמטה בשעת הדו"ח,מרחק ניכר של של השלט,אי סימון חניה מתחת לאוטו על הכביש...=500ש"ח מקורי
1.ראיתי שהחוק כן מאפשר לשגר מכתב נסיבות מקילות לביהמ"ש ללא חובת התייצבות-האמנם אפשרי/מקובל?
ירגיז את השופט?
2.מה הכתובת/טלפונים וכו' של משרד התובע במשפט לעניין זה ,כדי שאנסה לנהל איתו מו"ב בתכתובת, לגבי הסדר טיעון(אני מרוחק מירושלים).
זה גם לא מקובל?
תודה רבה
3.האם אפשר להתחרט על הבקשה שאבקש להישפט ולשלם את הקנס המקורי , אחרי שאני רואה שהמו"מ הנ"ל לא צולח וכו"..
4.האם הליך כזה של חרטה מעוגן בחוק/תקנות/פרקטיקה
תודה
תודה
אלי שלום,
1- לעיתים ניתן במעמד המשפט להתחרט ולבקש להסתפק בקנס המקורי, אך אף אחד לא יכול לתקוע יד שכך יהיה.
2-אין הליך של חרטה כמו זאת שתארת לא בחוק ולא בתקנות (אולי בדין העברי...), מאידך יש סעיף חוק שקובע שאם נאשם בחר להישפט רק בנסיבות מיוחדות העונש יהיה גובה הקנס המקורי...(ס' 230 לחוק סדר הדין הפלילי).
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
אלי שלום,
1-אינך חייב להופיע אתה למעשה רושם את טיעונך לעונש ומודה בביצוע העבירה...
2- תפנה למח' המשפטית בעיריית ירושלים.
3- קשה מאוד להגיע בתיקים אלה להסדר כלל ובפרט ב"שלט רחוק".
4- הייתי ממליץ לך לשלם את הקנס או להופיע למשפט.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר