ב"ה
שלום וברכה,
נתפסתי בכביש הסרגל לפני כשלושה שבועות, 15 דק' לפני שבת, במהירות 143 קמ"ש בכביש בו הנסיעה המותרת 90 קמ"ש.
הנני שומר שבת ומיהרתי בדרכי להיות מרצה אורח בישיבת נצרת עלית עליה נאמר לי כי היא מוקפת ערבים. הדאגה מהערבים,אי הכרת הדרך, והלחץ מזמן שבת גרמה לי לנסוע גבוה מעל המהירות הסבירה בה אני נוסע לרוב.
ביום א' נשלל רשיוני לחודש. והנני מזומן למשפט בצפון (אני תושב השרון) לכעוד שלושה חודשים. מה צפוי לי במשפט? האם לגשת או להסתפק בכתיבת מכתב?
תודה וברכה.
אופיר שלום,
1- יש אפשרות לנסות לבטל את החלטת קצין המשטרה (פסילה מנהלית ל-30 ימים) כעת בפניה ובבקשה לביהמ"ש.
2- העונש הוא תמהיל של נסיבות העבירה ונסיבותיו האישיות של עושה העבירה(עבר תעבורתי, וותק נהיגה ועוד). לכן, יש סיכוי גבוה לפסילת רישיון בפועל במשפט.
3-אינני רואה תועלת בכתיבת מכתב, אתה צריך להופיע למשפט או סנגור מטעמך.
4- אל תקל ראש בעבירה זו...הייתי ממליץ בחום על ליווי של עו"ד תעבורה.
לכל להבהרה או ייעוץ ספציפי אתה יכול לפנות אלי ישירות [משרדי מפורסם באתר זה בקטגוריית עו"ד לתעבורה].
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר