שלום
אני בעיצומו של כתיבת מכתב לביטול דו"ח משטרה, הייתי רוצה לדעת איפה נמצאת רשימת "סמל סעיף" של כל העבירות. זה חשוב לי כי אני מתכוון לבקש לחילופין בלבד להמיר זאת לעבירה אחרת עם פחות נקודות. תודה דרך אגב העבירה שבגינה ניתן הדו"ח היא אי חגירת חגורת בטיחות (נהג) סמל סעיף 6702- 6 נקודות, ואני מחפש את סמל הסעיף של נוסע לא חגור ובלבד שהנהג חגור- 2 נקודות.
תודה
לידור שלום,
סמלים 6704 ו-6705 הם לנוסעים(מושב קדמי ואחורי בהתאמה).
250 ש"ח +2 נק'.
רק דע לך שאם השוטר ציין שראה אותך "כנהג" ללא חגורה ויצר קשר עין עד לעצירה סיכוייך קלושים.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
תודה.
רק כדי לוודא הקנס + הנקודות בגין נוסע במושב האחורי ללא חגורה (מה שאבקש למעשה) זה קנס + נקודות לנהג ולא לנוסע נכון?
שנית, קשר העין שלו היה כשהוא נסע מולי לטענתו, לאחר מכן הוא עשה פרסה נסע אחרי וביקש ממני לעצור, וכאשר עצרתי הייתי חגור, כך שלא יכול להיות שהיה קשר עין רציף עד לעצירה. בכל אופן תודה על כך שהפנת את תשומת ליבי לכך.
תודה רבה
לידור שלום,
סעיפים אלו מתייחסים לנהג המתיר לנוסע....(כמובן הקנס +הנק' לנהג).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר