לפני כשנה אני ובעלי יצאנו מכיוון מסעדה לבית,עצרה אותנו משטרה לבדיקה. בעלי לא שתה כלום באותו הערב רק מיץ מוגז. אך הוא חולה אסטמה, וברגע שנושף חזק נחנק. הסברנו לשוטרת את המקרה והיא אמרה "שזה לא מעניין אותה והוא ינשוף". הוא ניסה לנשוף אך ללא הצלחה. ביקשנו מהשוטרת לקחת אותו לבדיקת דם,אך היא ענתה "אני לא מתכוונת ליסועי איתכם באמצע הלילה לאיכילוב לבדיקה-אז שינשוף" הסברתי שהוא יקבל התקף אסטמה ומי יהיה אחראי לכך וישלם לי על אמבולנס ,היא אמרה שזאת בעייה שלי. שוב הסברתי לה שהוא לא שתה ודרשתי בדיקת דם,אך היא אמרה לי "אין מצב שהוא לא שתה הוא רוסי".
בנוסף לצערי בעלי לא ממש מבין עברית ולא תמיד מבחין בין שמאל לימין בעברית--ברוסית כן .על כן פירשתי לו מה שהיא מבקשת לעשות. היא החלה לצעוק עליי "תסתמי את הפה או שאני אקח אותך למשטרה". הסברתי לה שהוא לא מבין את כל מה שהיא מבקשת ,אז אני מפשרת לו על כך היא ענתה לי "הוא מבין הכל ואתם סתם שקרנים".
הגשנו נגדה תלונה לקצין פניות ציבור בתחנת המשטרה,אך את התלונה דחו. לא ייחסנו לכך משמעות. אך כרגע הוזמנו למשפט. ומסתבר שהשוטרת רשמה שהוא הלך עקום, וסירב לבדיקה ולא נרשם כלל שדרשנו בדיקת דם. האם יש סיכויי שהשופטת תאמין לנו ולא לשוטרת? או שזה לא אפשרי במדינתנו?
בנוסף העסק של בעלי זה הובלות ורישיון זאת הפרנסה היחידה שלנו כרגע האם יתייחסו לזה?
אודה לתשובתכם. תודה
אירה,
את ובעלך זקוקים לייעוץ מקצועי. פני בהקדם לייעוץ ללא עלות ותוכלי לקבל תשובות מעמיקות לשאלותיך.
בברכה,
ערן בן-עמי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר