כרגע אני בשללה ממשרד הרישוי והשלילה מסתיימת לי ב-19 לאפריל שזה יוצא בחג פסח עצמו .שאלתי בבקשה היא האם משרד הרישוי ייתן לי רשיון לפניי פסח שתחילתו יהיה ב-19 לאפריל.כי בפסח אני טס ואני יצטרך את רשיון הנהיגה שלי??
ברשותי בבית יש לי רשיון נהיגה שהוא בתוקף עד 2016 האם אני יוכל להשתמש בו אחריי תקופת השלילה?
ראובן שלום,
אין מניעה...ובתנאי שעברת מבחן עיוני(תיאוריה).
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
שזה אומר שהמחשב של משרד הרישיו פותח לי אוטומתית את הרישיון ב-19.? לא יהיה לי בעיה אם שוטר יעצור אותי לבדיקות?
ראובן שלום,
לא הובנתי כראוי...הכוונה הייתה כי אם הוסרה ההגבלה(הפסילה במחשבי הרישוי) אתה יכול להשתמש ברישיון בר תוקף. אך אתה כנראה התכוונת לשימוש ביום 19.4.11 . מה שהייתי ממליץ לך לעשות זה לגשת למשרד הרישוי בטרם כניסת חופשת הפסח, ולבקש את התדפיס שמעיד על היום בו משרד הרישוי פסל את רישיונך(יום ההפקדה) כדי שייקל לך להוכיח כי הסתיימו שלושת החודשים (דע לך שהמסוף המשטרתי לא יעודכן כי משרד הרישוי לא מעדכן במשך חופשת פסח!!!).
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
של משרד הרישוי שרשום שם מתיי הפקדתי את הרישיון שלי ועד סיום השלילה.וגם יש ברשותי טופס שעברתי תאוריה אז אין בעיה?
ראובן שלום,
אם לא הייתה בעייה לא היית טורח לשאול....????
זה כנראה אחד המקרים בתחום האפור לכן אני נמנע מלענות באופן ישיר.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
בכל אופן תודה על התשובות
ראובן שלום,
אם משרד הרישוי סגור בשל חופשת הפסח ביום 19.04.11, אזי תוכל לקבל את רישיונך ביום הראשון לאחר חזרתם מחופשת הפסח.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר