שלום רב,
לפני מספר לילות קיבלתי דו"ח אזהרה על עבירת מהירות לכאורה של 143 קמ"ש לפני הורדה של 5 קמ"ש.
בעקבות העבר התעבורתי שלי השוטר רשם לי דו"ח אזהרה.
האם כדאי לפנות לביטול הדו"ח בטענה של מזג אויר גשום / כיול מכשיר (השוטר לא הראה לי טופס כיול מכשיר - אולי בגלל שלא ביקשתי לראות) / השוטר לא רשם קשר עין רצוף עד לעצירת הרכב. (אולי הוא כיוון את הלייזר על רכב אחר) / הוא לא רשם אם הייתי לבד בכביש או שהיו עוד רכבים לצידי.
תודה,
נהג
נהג נכבד,
אם קיבלת דו"ח אזהרה, משמע שהודית בביצוע העבירה, אך מחלו לך מהסיבה שעברך התעבורתי נקי ב-5 השנים האחרונות.
משכך, לעניות דעתי אינך יכול כעת לבקש את ביטול הדו"ח.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
היי,
לדבריך, אם לא הייתי מבקש דו"ח אזהרה (וממלא פי מים), אזי היה לי יותר סיכוי לביטול כללי ומלא של הדו"ח (ובמידה ולא - אז המרה לדו"ח אזהרה) ?
שלום לנהג,
הבנת אותי נכון. אתה למעשה הודית בביצוע העבירה וקשה כעת לחזור מהודיה זו.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
נהג נכבד
* במהירות כפי שציינת אין לשוטר סמכות לרשום לך דו"ח אזהרה, על כן קבל זאת "באהבה"...
סע בזהירות.
בונן רפאל.
בונן רפאל,
מדוע אין לשוטר סמכום לרשום דו"ח אזהרה על מהיאת של 138 במקום שמותר לסוע 110 ?
פחות מ-30 קמ"ש מעל המותר בדרך בינעירונית.
נהג
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר