ביום שישי בלילה נסעתי עם אורות ערפל כאשר היה ערפל כבד,חזרתי הביתה הלכתי לישון וקמתי יום שבת נהגתי באוטו רק בערב, אורות הערפל נישארו דלוקים ברכב שוטר עצר אותי והחליט לפי החוק לכנוס אותי ללא נקודות.
סיפרתי לשוטר שאורות הערפל היו דלוקים יום לפנכן וללא תשומת לב הם נישארו ככה,השוטר החליט לא לוותר ולמרות הכל ולתת את הדו"ח.
אני "נהג חדש" השאלה שלי האם דבר זה יכול לגרום בסוף השנתיים שאני אקבל לגשת לתאוריה מחדש,מישום שבעבר נעצרתי על מהירות וגם בלי נקודות שלחו אותי לעשות תאוריה מחדש ולהשאר שנתיים נוספות "נהג חדש",האם זה יכול להיות שוב פעם ביגלל פנסי ערפל?
תודה.
תום שלום,
העבירה אותה ביצעת אינה מופיעה ברשימת העבירות של התוספת השלישית בפקודת התעבורה, אי לכך, אין שום סיבה שתדרש להיות שוב נהג חדש ואין שום סיבה שתדרש לבצע מבחן עיוני (תיאוריה).
זאת בניגוד לעבירת המהירות בה הורשעת בתקופה ה"ראשונה" שלך בתור "נהג חדש"(המופיעה בתוספת השלישית).
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר