שלום רב
חניתי בטעות בחניית נכים בבית חולים הסיבה לטעות שהיו 2 שלטים עם חניית נכים+סימון על הכביש , ובאמצע היו 3 חניות ללא צבע מיוחד על המדרכה וללא סימון של תמרור על הכביש או על המדרכה או בתמרור עם עמוד .
אני שומר חוק ,ולא שמתי לב שבכל שלט בקטן למטה יש חץ עם סימון שגם 3 הניות המרכזיות הינן שמורות לנכים האם זה חוקי ?
העירייה דחתה את הערעור שלי ?
מה עושים ?
אבי שלום,
מאחר והבקשה לביטול הדו"ח נדחתה, יש לך 30 ימים להחליט לבקש להישפט או לשלם את הקנס.
לעניין התימרור - חניית נכים יכולה להיות מסומנת באמצעות תמרור ג-43 או ע"י סימון על הכביש(=תמרור) ו/או ע"י סימון אבן השפה בצבע לבן.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
בתמרורים הקיצוניים היה גם סימון על המדרכה וגם תמרור המציין שגם החניות המרכזיות הינן חניות של נכים (בקטן למטה לא בולט ) ובחניות המרכזיות עצמן לא היה צבע שונה או תמרור מיוחד
לדעתי יש בשיטה זאת מעין הכשלת הציבור כמו כן החניות לא מסומנות בחוק מדברים על תמרור לכל חניה בלשון יחיד ולא סימון שלט אחד למספר חניות
האם אני צודק נא תשובתך ?
אבי שלום,
כפי הנראה הוצב תמרור ג-43 ומתחתיו תמרור "הוראות"(ייקרא בלוח התמרורים החדש תמרור למסר מחייב) שהינו תמרור בפני עצמו המוסיף הוראות שונות. אי לכך, אינני בטוח לעניין ההטעיה.
אין צורך בכפל תמרורים, קרי גם תמרור ג-43 וגם סימון על אבני השפה.
אם הטענה שלך כי תמרור לא בגודל מתאים, דהויי, טושטש זו בהחלט טענת הגנה טובה בכפוף לנטל הבאת הראייה(צילום).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר