שלום,
קיבלתי ב-14.4 הודעה על קנס כספי על חניה בחנית נכה מ-22.12 בחדרה ע"ס 1000 ש"ח. העבירה בוצעה לא על ידי אלא על ידי חבר לעבודה לו נתתי המפתחות ביום זה ולא ידעתי מכך כלום. גם היום הוא מכחיש שעשה העבירה למרות שיש לי תמונות מיום זה המעידות ממצלמה במקום העבודה כי לקח את המפתחות של רכבי בשעה 9:12 והחזירם ב-11:54, הדוח ניתן ב-11:07. אני אישית באותו יום הייתי בפגישות עם המנהל שלי ויש לי על כך הצהרה ממנו בכתב.
אני רוצה לדעת מה עלי לעשות:
א. איך להפחית סכום הקנס ל-500 ש"ח שהרי לא קיבלתי שום הודעה קודמת ולא הייתי ממתינה עם התשלום לולא הייתי יודעת על כך קודם?
ב. אם אחליט להישפט בעירייה ואציג תמונות מיום זה המוכיחות כי הרכב נמסר לאדם מסוים ואביא תצהיר שלי מעו"ד שהייתי ביום זה בפגישות במקום אחר+תצהיר מהבוס שלי שהיה איתי יחד ושהרכב לא היה עמי. האם זה יכול לעזור או שזו בעיה שלי וכל עוד יכחיש (למרות שהצגתי בפניו התמונות המעידות על כך שהרכב היה ברשותו ) אז זו מלחמה אבודה?
הדר שלום,
1- גובה הקנס הינו 1000 ש״ח (החל מיום 1.12.10).-כך שלא מדובר בכפל קנס.
2 - בדין הפלילי טענתך היא טענת אליבי וכפי הנראה את תצליחי להוכיח את טענתך (במיוחד באמצעות מצלמות האבטחה) , אני הייתי מבקש להישפט !!!
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב״ד
דורון ויגלר, עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר