מה קורה עם אני לא אומר כלום ולא מבקש הטבה ממשרד הרישוי, כי אני יכול לנהוג ברגל ימין יש לי בא שיתוק במצב קל עד בינוני לא שיתוק מלא ?
האם במקרה של תאונה יכול להיות לי בעיה ( לא שחלילה זה יקרה אבל...... )
האם חובת ביטוח לאומי לעדכן את משרד הרישוי ?
האם זה יחשב כהסתרת מידע ?
אני מכיר מישהו במצב שלי שנוהג כבר שנים ככה כי אין לא ממש קושי לנהוג ?
הפחד הכי גדול שלי שיבטלו לי את קצבת הנכות שמחלקה מורכב מזה וחלקה השני מסכורת סוג 2, חשבתי לנסות להגיש תביעה למשרד הבראיות על קיצבת נידות אבל הבנתי שהם עושים הרבה בעיות ולי אין כסף לקנות אביזרים וכו כי יש לי רק 40% ל הנכות הזאת אבל 100% אחוז כללי וקבוע וההטבות באחוזי נכות כאלה הם כ 300 שקל לחודש
מהאתה אומר מבחינה מקצועית, האם נתקלת בבעיה כזאת ?
תודה על הכל אתה ממש עוזר לי
חג שמח
כפיר שוב שלום,
1 - זו החלטה שלך אם ליידע או לא ויש שמעדיפים במקרים גבוליים לא ליידע בבחינת ״לא להעיר את המתים״.
2 - להבדיל ממך לרופא יש אינטרס ציבורי ואף חובה חוקית הקבועה בס׳ 12(ב) בפקודת התעבורה ליידע את משרד הרישוי. אי לכך, אני יכול לומר כעת מבחינה אפריורית כי כל רופא שיבדוק אותך מטעם המל״ל ידווח לרשות הרישוי...קח את זה בחשבון.
3 -לעניין המעורבות העתידית (חלילה) בתאונה, אינני יכול לקבוע בנחרצות וגם יש חשיבות לסוג התאונה(נזק בלבד, חבלות בגוף או קטלנית). כמובן שבשתי האחרונות עניין כשירותך ייחקר.
4 - אינני מכיר את פרטי המקרה של המכר שלך על כן לא אוכל להגיב.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב״ד
דורון ויגלר, עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר