הייתי עד ראיה לתאונה בה רכב פגע ברוכב אופניים במעבר חצי (רכב אחד עצר ונתן לרוכב לעבור ) רכב אחר לא עצר במעבר חציה ופגע ברוכב אופניים. נהג הפוגע יצא מהרכב והתחיל לצעוק על הרוכב (בחור אתיופי לא דובר עברית) למה הוא נכנס בו !!! חוצפן !!! אני החלטתי להתערב ואמרתי לנהג הפוגע שראיתי הכל ושהוא אשם בתאונה אך הוא התחיל לצעוק עליי שאני לא הייתי במקום התאונה ולא יכולתי לראות כלום ושאני שקרן ושהוא עוד יכניס אותי לכלא על שקרים. אני התקשרתי למשטרה וביקשתי לשלוח אמבולנס. כאשר הגיע אמבולנס והתחלתי להסביר מה קרה התפרץ לדברי בצעקות שאני שקרן ושלא הייתי לא ראיתי ושהוא עוד יכניס אותי לכלא. אפשר להגיש נגדו תלונה ומה הוא יקבל על זה אם בכלל? תודה מראש
טל שלום,
מלאת את חובתך כאזרח וכנהג.
אם הגיע אמבולונס וודאי גם דווח למשטרת ישראל.
במידה ואתה חושב כי עדותך חשובה ועשויה להוביל לחקר האמת אתה רשאי לפנות למשטרת ישראל (אגף התנועה) בעיר בה קרתה התאונה ולציין את המקום והשעה והם בוודאי ישמחו לגבות ממך עדות.
בנוסף, אם חשת שהצעקות והאמירות נגדך הן בגדר איומים הינך רשאי לפנות למשטרה עם פרטי הנהג ולהגיש תלונה בגין איומים.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר