שלום
בקרבת מקום מגוריי ישנו מבנה שבו פועלים משרדי ערוץ טלוויזיה וכן מרכז מסחרי קטן עם סופר פארם ובתי קפה . המרכז והמבנה ממוקמים על דרך ראשית בעלת שלושה נתיבי נסיעה לכיוון תל אביב. המדרכה שליד המרכז הזה מסומנת אדום לבן וניצב גם תמרור אין עצירה. למרות זאת, כלי הרכב חונים כמעט 24 שעות ביממה, והגרוע מכול - יש חנייה כפולה ולפעמים משולשת היוצרת הפרעות רציניות לתנועה,בעיקר כשרכבים רוצים לפנות מקום חנייה ולהשתלב בתנועה הסואנת. . כיוון שכל יום אני מתרגזת מחדש, פניתי לעירייה ותשובתה הייתה לי שיש פקח כל שלוש שעות הנלחם בתופעה. לפי מצב הדברים וכמות הרכבים שנמצאת שם כל היממה ( ואפשר להביא עדויות) אין שום פקח,
מה אפשר לעשות ואיך אפשר לכפות על הרשות לא לזלזל בחוקים שהיא עצמה קבעה ?
אראלה שלום,
אני שמח שיש אזרחים אכפתיים. הרשות המקומית באמת אחראית אך, את יכולה בנוסף לפנות למשטרת התנועה ושזו תטיל קנסות נראה כי התופעה תיפסק.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
האמת היא ששקלתי לפנות למבקר המדינה כדי שיאלץ את הרשות המקומית למלא את תפקידיה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר