שלום וברכה
היה לי 24 נקודות .לפני מספר שבועות צולמתי במצלמה במהירות מעל 40 קמ"ש .קנס של 1000 ש"ח ועשר נקודות .
האם צפויה לי פסילה מנהלתית?
סך הכל יהיה לי 34 נקודות .מה זה אומר?
תודה רבה
יוסי
יוסי שלום,
פניית בזמן לקבלת ייעוץ.....אך נראה לי שטעית בפרטי הודעת הקנס (1000 ש"ח +10 נק' זה על עבירת חציית צומת באור אדום ולא עבירת מהירות).
בכל מקרה מצבך המשפטי הוא שהינך חייב לבצע 2 אמצעי תיקון (קורס נהיגה נכונה בסיסי+קורס "ייעודי").
כמו כן, במידה ותעבור את הרף של 36 נקודות תטיל עליך רשות הרישוי פסילה בת 3 חודשים ותדרוש ממך לעבור מבחן עיוני(תיאוריה).
לכן עליך לנהוג במשנה זהירות.
בברכה
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
תודה על המהירות-
העבירה הייתה מהירות של 147 קמש בכביש של 100 קמש .
מהו העונש?
יוסי שלום,
אינני יכול לקבוע מראש את הענישה כי היא אינדוודואלית ותלוית נסיבות.
באופן כללי לאור עברך התעבורתי הרב לא מן הנמנע שבין רכיבי הענישה תהיה גם פסילה בפועל.
בכל אופן ניתן לתקוף את מהימנות המכשיר, מיומנות המפעיל ועוד. אך בשביל לעשות את הפעולות הללו צריך להבין ב"מטריה".
לכל הבהרה או ייעוץ ספציפי תוכל לפנות ישירות.[משרדי מפורסם באתר זה באינדקס עו"ד -דיני תעבורה].
בברכה
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר