שלום
קיבלתי תשלום על פיגור תשלום בקנס כאשר העבירה נעשתה ב18.10.06
ונשפטתי על זה ב5.04.09 שילמתי את כל קנס בזמנו בתשלומים ,ועכשיו הגיע לי מכתב שעלי לשלם 210 ועוד 138תוספת פיגור סה"כ 348
שאלתי את מרכז קנסות והם טענו שבזמנו לא שילמתי בזמן את תשלומי קנס וגם למה נזכרו אחרי שנתיים אז הם ענו שרק עכשיו קיבלו את זה מבית משפט לתעבורה ולכן גם לא קיבלתי אף פעם הודעה על כך
א) האם ניתן לבטל את זה בכלל אולי בגלל התישנות
ב)למי פונה בכדי לסדר את ואולי אף לבטל את זה בכלל
ג)האם יש דרך שאתם יוכלים להציע בכדי לסדר את עניינים
בתודה מראש
דני
דני שלום,
א. אין התיישנות. (תטען במכתב או בעל"פ לחוסר הגינות או חוסר תום לב בהודעה המאוחרת).
ב.למרכז לגביית קנסות רח' יפו 222 ירושלים טל : 35592*, בימים א'-ה' בין 8-16.
ג.כמפורט בסעיף 2.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
קודם כל תודה על תשובה המהירה.
התשובה של למרכז לגביית קנסות בטלפון שהם לא אשמים שבית משפט לתעבורה
העביר להם את במאוחר (לפי כמה ימים ) שאני אפנה אלהם דרך מרכז מידע
מה אתה מציע לי לעשות?
בתודה מראש
דני
מרכז הגביית הקנסות אמר בנוסף שאם אני כותב להם זה יקח 60 יום עד שהם יענו
בינתיים הרבית ופיגורים רצים ויש לי זמן לשלם עד 16.06.11
דורון ויגלר, עו"ד מדוע אין תגובה
דני שלום,
מצטער על העיכוב בתגובה(כנראה בגלל שאתה בתחתית הדף באתר).
לגופו של עניין, קראתי את תגובת המרכז לגביית קנסות. נראה לי כי תנסה בכל דרך ליצור קשר עם מזכירות ביהמ"ש (אתן לך את מספר הפקס במידה ותאמר לי באיזה בימ"ש לתעבורה מדובר). בלי קשר (לטיפול מול מזכירות ביהמ"ש, שיכולה לטעון לרשלנות מצידך באי תשלום השובר) כדי לך לשלם ביום האחרון את יתרת החוב(כדי להימנע מהמשך תשלום פיגורים).
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר