שלום רב,
קיבלתי דו"ח על חניה ללא תו חניה. קבלתי על הדו"ח ובקשתי להישפט כי תמרור החניה היה מופנה נגד כיוון התנועה (יש לי תמונות). בטלפון עם האחראית מטעם העירייה נאמר לי שהם לא מוכנים לבטל את הדו"ח כי יש להם תמונה שחניתי על המדרכה. לאחר השיחה וההתכתבות שלחו לי מכתב נוסף עם הוראת תשלום על חניה ללא תו.
מה הסיכויים שלי אם אבוא לפני שופט? הוא יבטל לי את הדו"ח לגמרי או שימיר אותו בדו"ח על חניה על המדרכה?
תודה
צרי שלום,
לכאורה מדובר בשתי גרסאות, לדידך חנית לצד המדרכה אלא שהתמרור שהוצב היה הפוך ולא יכולת לדעת את משמעותו.(יש לך תמונה המעידה על כך).
ואילו לטענת התביעה יש תמונה המראה את רכבך חונה על המדרכה.
להערכתי אם התביעה העירונית אוחזת בידיה ראייה (תמונה של רכבך חונה על המדרכה) אין רלוונטיות לטענתך כי התמרור הוצב הפוך.
לפי סעיף 184 לחוק סדר הדין הפלילי השופט יכול להרשיעך בעבירה אחרת ובלבד שניתנה לך אפשרות להתגונן.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר