שלום,
בתאריך 04.06.11 ,נסעתי לכיוון הבית שלי,כאשר הבחנתי כמה מטרים מן הצומת שהרמזור מתחלף ,עצרתי את הרכב במרחק של מספר סנטימטרים מהקו,אך לצערי רציתי לחסור אחורה ברוורס אל לפני הקו והמצלמה צילמה אותי! אפילו שלא חציתי את הצומת, מה יעלה בגורלי ?האם אני אקבל קנס ו10 נקודות,,ואיך אומרים שהצרות באות הן באות בצרורות רק לפני כמה ימים שלחתי מכתב למרכז נהגים על עבירה של חציית אור אדום שוב בהסח דעת לפני שנה אחורה בעיר אחרת ובזמן אחר וכעת קיבלתי את המודעה לביתי +תוספת פיגור וכמובן 10 נקודות.
מה יהיה עליי?
בתודה מראש
יפעת
יפעת שלום,
1- העבירה שבוצעה בתאריך 4.6.11, איננה חציית צומת באור אדום ולכן ייתכן מאד שלא תקבלי לביתך כלל קנס.
2- לעניין העבירה הקודמת, לא הבנתי משאלתך, אך במידה ולא קיבלת תשובה או קיבלת אותה כעת, יש לך 30 ימים לשלם את הקנס ואין צורך בחיוב בפיגורים.(עליך לברר זאת מול מפנ"א ומול המרכז לגביית קנסות).
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר