מר ויגלר שלום לך.
בחלקו הקידמי של הדו"ח תנועה נרשם עד תביעה שלא ביצע שום רישום על חלקו בטיפול בעבירה, האם זה יכול להביא לזיכויו של נאשם, כי לבית המשפט צריך להביא את מלוא הראיות להוכחת יסודות האשמה, אם כן אתה יכול להפנות אותי לפסק דין כלשהו ?.
חג שמח לך ובני משפחתך.
משה כהן.
משה שלום,
עד התביעה המופיע על גבי הדו״ח הוא השוטר שערך אותו. במקרה והדו״ח ״יתגלגל״ לפתחו של ביהמ״ש תוכל התביעה המשטרתית להוסיף שמות עדים נוספים בלי רשות ביהמ״ש וזאת אם טרם תיתן את תשובתך לאישום.
בקיצור-אי רישום של עד תביעה לא מביא לזיכוי.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
מר ויגלר...
עד התביעה הנוסף הוא שוטר שהיה במקום ביצע העבירה, זה לא השוטר שערך את הדו"ח, מכאן שאלתי.
אקדים תודתי לתגובתך.
משה כהן.
משה שלום,
במידה והשוטר ערך מזכר פנימי/דו״ח פעולה התביעה יכולה להוסיפו לכתב האישום ללא רשות ביהמ״ש לפני תשובתך לאישום ואם נתת תשובתך אזי ברשות ביהמ״ש.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו״ד
אין כל זכ"ד/דו"ח פעולה/מיזכר של השוטר שמופיע כעד תביעה בחלקו הקידמי של הדו"ח מסוג הזמנה לדין.
זה חשוב לי לכן אני שוב פונה אליך.
משה שוב שלום,
מה שקיבלת לידך הינו ״הזמנה לדין וכתב אישום״, אי לכך אתה רשאי לגשת ללשכת תביעות תעבורה באזור שבו נעברה העבירה ולבקש לצלם את ״חומר הראיות״, שם וודאי תמצא את המזכר.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר-עו״ד
ביקרתי במדור תביעות תעבורה, אין שום רישום של העד בכל צורה שהיא.
המשך שבוע טוב.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר