אחי קיבל דוח חנייה של עירייה באדום לבן.הוא במקום לשלם את הדוח .דיבר עם חבר שלו שיש לו גרר .שירשום לו קבלה על שמי שיענו הרכב נתקע והגרר לקח אותו ואז יבטלו לו את הדוח.{יש לציין שלא ידעתי מאומה בכלל מזה}ואז הדוח הגיע משום מה אליי על שמי שאני עשיתי את הדוח .אייך אני יכול לטעון שאני לא עשיתי את העבירה הזאת ושזה נעשה במרמה??
גבי שבוע טוב,
ראשית, לא ציינת האם התגלתה התרמית לאחרים?(מלבדך).
לענייננו - אם לטענתך אתה לא החזקת ברכב בשעת ביצוע העבירה וידוע לך כי אחיך החנה את הרכב אתה צריך להביא תצהיר חתום שלו (בפני עו"ד) המוכיח שהוא החזיק ברכב ואז יסבו את הדו"ח על שמו.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
הוא הגיש בקשה לביטול הדוח על סמך החשבונית של הגרר.יש לציין שהרכב שייך לו ורשום על שמו.אייך זה קורה שכל בן אדם רושם חשבונית ע"ש מישהו אחר והערייה לא מוודא שהרכב לא רשום על שמו ???ולשאלתך אם הוא לא ירצה לבוא איתי לעו"ד לחתום על תצהיר מה עושים בנידון?
שאין לי רכב שרשום על שמי.ובשעת ביצוע העבירה הייתי בעבודה.ולגביי התרמית אף אחד לא ידע על זה מלבד הגרריסט שמכיר אותנו כמשפחה
גבי שלום,
תשקול היטב אם כדאי לך לסבך את אחיך בעבירה פלילית או פשוט לשלם את הדו"ח הפעוט הזה.
בספר משלי פרק ו' נאמר כי אלהים שונא שש התנהגויות ואת השביעית מתעב....רוצה לדעת מהי ההתנהגות השביעית? "משלח מדנים בין אחים"
תרשה לי לא להתערב לכם ב"עסק" המשפחתי.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר