שלום,
אני במהלך הליך משפטי בעניין עבירת מהירות. עדיין לא בשלב ההוכחות (דנים בעניין "חומר חקירה").
מקום העבודה שלי מבקש להעביר אותי לחו"ל לתקופה של שנתיים כאשר אין תאריך חזרה קבוע במהלך השנתיים הללו.
אני מייצג את עצמי ולא מעוניין בייצוג של מישהו אחר במקרה.
מה עושים ?
תודה.
אמיר שלום,
תסתכל על הצד החיובי שבעניין. במידה ותורשע אתה צפוי לקבל שלילה, שווה לך שהשלילה תמנה בזמן שאתה נמצא בחו"ל ולכן לא נפגע מכך. אתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. או שתשפט שלא בפניך או שתהיה מיוצג על ידי אחר.
בהצלחה,
ערן בן-עמי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
אני שואל - האם אני יכול לבקש דחיה של המשפט עד חזרתי לארץ ? האם יש סעיף בחוק שמסייע לי בנושא ?
אני לא מתכוון להודות במשהו שלא הוכח שעשיתי וההליך המשפטי כלל לא החל, אז בטח ובטח שלא אסכים לספוג עונש וכתם בגליון כשלמעשה לא הצגתי את טענותיי או נלחמתי על חפותי.
האם ניתן לדחות את המשפט בשנתיים או לא ? ייצוג משפטי על ידי גורם שלישי אינו אופציה כרגע.
אמיר,
אין התייחסות בחוק לגבי משך הזמן לדחיית המשפט, אבל אני לא מאמין שבית המשפט יסכים לדחות לפק זמן ארוך כל כך. אתה מוזמן לנסות. יש הלייך שנקרא התליית כתב אישום, הוא נעשה ביוזמת התביעה.
בתאוריה ניתן לדחות למשך שנתיים, בפועל אני מעריך שהסיכוי לכך נמוך. פנה לתביעה ונסה להגיע איתם להסכמה בעניין.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
אנסה.
תודה על התשובה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר