שלום.
א.איפה אני יכול לקרוא מה אומר חוק עזר איסור חניה התשמא 1980 סעיף 8א של עירית בני ברק
ב.במקרה ויש לכם את פירוט הסעיף ,האם זה חל גם על חניה מעבר לשולי הכביש?
בברכה דוד
דוד שלום,
1- בחוק העזר העירוני (העמדת רכב וחנייתו) שנמצא באתר של עיריית בני-ברק.
אגב ציטטתי לך את הסעיף על תת סעיפיו בתשובתי מיום 17.6 שעה 13:40.
2- רשות התמרור המקומית (עירייה) וכן מחוקק המשנה (תקנות התעבורה) קבעו כי בכל "דרך" לא יחנה אוטובוס אלא אם הותר במפורש.[תקנה 72(ב) בת"ת].
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
תודה על תשובתך המהירה ושהקדשת מזמנך
בברכה,דוד.
לעו"ד ויגלר,שלום.
אני מקווה שאני לא מנדנד לך,אני פשוט מחפש פתרון לבעיית החניה עם האוטובוס.
שאלתי:אם העירייה אוסרת חניה ברחובות העיר לאוטובוס האם אין מחובתה להקצות מקום ששם יהיה מותר לחנות?שהרי החוק מחייב מנוחה לאחר מספר שעות נהיגה,אז היכן אוכל לחנות כדי לנוח?
להזכירך,אני נהג בחברת דן ויש לנו חניון ,אך כדי להגיע לשם יעבור כל זמן ההפסקה.
בברכה,דוד.
קיבלתי הודעה באימייל אך איני רואה תשובה בפורום לשאלתי מיום 24/6
בברכה דוד.
דוד שלום,
1- אכן העירייה צריכה לדאוג לחניונים מוסדרים ומיוחדים לאוטובוסים (בעיקר לחברות הפרטיות), לחברת דן ואגד עפ"י הידוע לי יש חניון מוסדר.
2- לעניין שעות עבודה ומנוחה כפי שנקבעו בתקנות התעבורה, עליך להפנות את הבעיה לקצין הבטיחות בדרכים (קצין רכב) בחברתכם.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר