שלום,
יש לי רשיון כבר כמעט 4 שנים, אך זו הפעם הראשונה שנתפסתי על מהירות. ובגדול! כל יום אני נוסעת לעבודה בכביש מכבית, ולא עלה בדעתי שהרכב העומד לפעמים בשוליים (לא רכב משטרתי), הוא בעצם מצלמה אלקטרונית. אתמול קיבלתי בדואר שני דוחות - אחד על 250ש"ח והשני 750ש"ח. שניהם, כמובן, מתייחסים לאותו קטע כביש וההפרש ביניהם 3 ימים. אני נחרדת לחשוב כמה כאלה עוד בדרך אליי כי הדוחות האלה הם מלפני חודש, ואני נוסעת במקום הזה כל יום. (כמובן שמעכשיו אני נוסעת כמו ילדה טובה)
השאלה שלי היא - היות וזה באותו המקום כל פעם, האם יש מה לעשות או שאצטרך לשלם את כל הדוחות האלה? ואני לא רוצה לחשוב אפילו על מצב הניקודות שלי עכשיו...
תודה מראש!
אנה שלום,
כמובן שיש מה לעשות בנדון, אמליצך בשלב ראשון לא לרוץ ולשלם את הקנסות(כי זה ייחשב כהודיה באשמה והרשעה בעבירת מהירות).
ממליץ לך לפנות לקבלת ליווי וייעוץ מעמיק אצל עו"ד המתמחה בתחום התעבורה.
לכל להבהרה או ייעוץ ספציפי את יכולה לפנות אלי ישירות [משרדי מפורסם באתר זה בקטגוריית עו"ד לתעבורה].
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר