יש איזה מגבלה של זמן שבה מותר לעירייה לחלק לי דו"ח מאז שעברה העבירה?
כלומר נגיד ביצעתי את העבירה ב- 1.1.2000. אני לא מניח שב-2005 יש להם הזכות להנפיק לי דו"ח על זה..
השאלה שלי היא כמה זמן מותר להם לעבור לפני שישלחו לי דו"ח
תודה
יוגב שלום רב,
הסיפור מוכר... אתה כותב על דו"ח שלכאורה לא קיבלת מעולם, ולפתע, לאחר 5 שנים הגיע משום-מקום... בפעם הראשונה. על פניו נראה בלתי חוקי בעליל.
ידוע שהעירייות נוהגות לאחרונה לשלוח דו"חות ישנים ש"פתאום" נזכרו בהם -כנראה צריכים כסף בקופה שם...
2 פעולות אתה צריך לעשות:
ראשית, תכתוב לעירייה מכתב ותבקש העתק של הדו"ח, פרוט של רישומי הדואר הרשום -אם נשלח, תאריכים ופרטים נוספים שיש כגון תמונות ותגיש בקשה לביטול הדו"ח. אני מעריך שתקבל תשובה שלילית לבקשה לביטול. הם יטענו שהעירייה שלחו אליך העתק מייד לאחר רישום הדו"ח ואף יציגו פלט מחשב של "רישומי" הדואר הרשום שלכאורה נשלח אליך.
שנית, במידה והדו"ח לא יבוטל ו/או במידה ולא תקבל את הפרטים האמורים, אני מציע שתגיש בקשה להישפט.
בהצלחה,
דרור סלמן, עו"ד
מנהל פורום תעבורה
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר