יוסי שלום,
השאלה שלך היא אכן במקום. אתה רשאי לקבל אך יחד עם זאת פנייה למרב"ד הנה פנייה לגוף בירוקרטי שמקשה מאוד לקבל ממנו מסמכים נחוצים. אני ממליץ לך לפנות לייעוץ מקצועי כדי להבטיח שהטיפול במקרה שלך יעשה בצורה תקינה. אני מניח שלמדת את הלקח מהפעם הקודמת שבה דחו את בקשתך ומכאן שכדאי מאוד שהטיפול ייעשה הפעם כראוי.
בברכה,
ערן בן-עמי, עו"ד
22/11/2009 18:20 יוסי לע"ד ערן בן עמי
תודה רבה על התגובה אך שאתה אומר יעוץ מקצועי מה כוונתך האם משרד הביטחון או ארגון נכי צה"ל יכול לסייע לי בכך כמו כן יש לי ליקוי של ptsd וכשהגשתי פעם קודמת הגשתי לרשיון על משאית וכעת אני דורש על רשיון 02 האם זה יכול להקל עליי בכבוד רב יוסי
עו"ד ערן בן עמי אשמח לקבל תגובה על השאלה שנכתבה ב22/11 לעי"ל
כמו כן אשמח לקבל במייל את המס' שלך
ב2006 נתנו לי לעשות טסט על משאית במכון הרפואי עברתי את המבחנים באמצע הטסט נקרעה הרצועה של המשאית של מנחם ממן
ב2008 הרופא במכון אמר לי בגלל שאני לא עובד ואין לי מסגרת וכרגע יש לי מסגרת
בכבוד רב יוסי
יוסי שלום,
ייעוץ מקצועי הכוונה היא לעורך דין שמתמקצע בעניין. משרדי מטפל בתיקים רבים מול המכון הרפואי כך שדלתי פתוחה לפניך.
בכל אופן אתה שואל שאלות מורכבות מכדי לתת לך מענה מדוייק מה גם שהמידע שאתה מספק חסר ומכאן שנדרשת לכל הפחות פגישת ייעוץ.
לבקשתך, מספר טלפון מפורסם באתר
בכבוד רב,
ערן בן-עמי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר