שלום רב, אני נכה וברשותי תו-חנייה לנכה. לפני כשבועים החלפתי את רכבי, את העברת הבעלות ביצעתי במשרד הרישוי, כשביקשתי מהפקידה את תו הנכה עם מס' הרכב המעודכן נמסר לי כי יש נוהל חדש והתו יגיע בתוך מס' ימים. כששאלתי מה אעשה עם עניין החנייה עד שיגיע התו, נענתי כי מס' הרכב החדש מעודכן במחשבים ואין לי בעיה להחנות את הרכב כי לפקח יש מחשב שהוא מתעדכן אונליין. כמובן שזה לא היה נכון וקיבלתי 3 דוחות חנייה מכיוון שאין לי מקום חניה לחנות בו ועקב מצבי הבריאותי איני יכול לחנות רחוק, לא הייתה לי ברירה אלא לחנות בכחול לבן ללא תו-חניה. האם יש הגנה בחוק שיכולה לבוא לקראתי ויכולים לבטל לי את הדוחות האלה ? תודה.
אורי שלום,
להערכתי תתקבל בקשתך לביטול הדוחות, עליך לגשת למשרד הרישוי לקבל את שנאמר לך בכתב, כמו כן, עליך לצרף העתק של תו הנכה הישן ושל רישיון הרכב החדש. (אם הדוחות של העירייה שלח בקשה למח' חנייה ובמידה והדוחות הם של המשטרה הגש את הבקשה למפנ"א-ת.ד. 120 מיקוד 49100, פ"ת).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר