תודה על תשובתך. גם אני בדיעה שאין צורך "לעורר את המתים" - השאלה היא אם אחכה... זה לא יהיה מאוחר מידי להגיש ערעור אחר כך או אפילו להתכונן להגעה לבית המשפט במידה ואהיה צריכה להגיע...(בתקווה שלא עבר כבר התאריך!!) שלא יהיה מצב שיאמרו לי שהם מבחינתם שלחו ובאחריותי היה לברר מה קורה עם הזימון וכו'.... לפי ידיעתך האם במקרה כמו שלי הפורצדורה יכולה להיות החלטה על שלילה לפני שבכלל השופט רואה אותי?? תודה רבה, קארינה.
קארינה שלום,
בהמשך לתשובתו של חברי המלומד, ברצוני להמליצך לבצע פעולה פשוטה של בירור באמצעות מרכז מידע בטל: 077-2703333 , ואז לפי פרטיך תוכלי לדעת בנקל אם יש תיק ביהמ"ש בעניינך. (קחי בחשבון שתיקי תעבורה לעיתים נפתחים בביהמ"ש רק כמספר ימים בטרם הדיון).
במידה ונשפטת בהיעדר בהחלט השופט יכול לשלול את רישיונך שלא בנכחותך.
בברכה
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
רב תודות על המענה המהיר.
האם, במידה ואכן עבר מועד הזימון לבית המשפט שלא בידיעתי, אוכל לערער על החלטת השופט במקרה שנשלל רשיוני ולבקש זימון חדש? מה הסיכויי שיוותרו לי והאם נהוג להמיר שלילה בכנס במקרה שכן? בבדיקתי במוקד שהפנית אותי אליו נמסר לי שהתיק נסגר מאחר והמשטרה לא הגישה כתב אישום לבית המשפט. האם זה אומר שהחליטו לוותר לי :) או שעדיין ייתכן שישלכו אותו בעתיד? האם כדאי לי לפנות לתביעות התעבורה במשטרה לבדוק מה קורה עם זה (ואם כן איך אני פונה?) שוב, המון המון תודה , קארינה.
קרינה יקירתי,
במידה והתיק נמחק רוב הסיכויים שהמשטרה לא תגיש עוד פעם כתב אישום ובפרט בעבירה (טכנית) כמו שלך.
אך יתכן ואמרו לך שהתיק "לא נפתח" ולתשובה זו יש משמעות אחרת. בכדי להיות שקטה את אכן יכולה לפנות ללשכת התביעות באזור בו נתפסת ולברר עפ"י מס' ת"ז מה עלה בגורל התיק?
בברכה
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
תודה רבה! ואכן נמסר לי שהתיק נפתח ונסגר... כל טוב לך.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר