בתאריך ה25 לאוגוסט 2010 התחלתי לעבוד בחברת הוט, חתמתי על רכב בתאריך ה16 לספטמבר 2010 וכעבור 4 חודשים הפסקתי לעבוד שם.
לפני כחודש קיבלתי דו"ח חניה מתאריך ה5 לספטמבר 2010. לאחר המון המון בירורים הצלחתי להשיג את הקצין רכב של הוט (לפני כשבוע וחצי) הסברתי לו את המצב והוא ביקש ממני שאני אדבר עם הנהג הקודם שהוא זה שישלם לי את הקנס, אני כמובן לא הסכמתי מכיוון שזה לא עבודתי ואני לא מכיר כלל את הנהג הקודם, ולבסוף הוא ציין כי הוא יסב זאת על הנהג הקודם ומיהר לסיים את השיחה.
לאחר כמה ניסיונות ליצור קשר מול הקצין רכב במהלך השבוע האחרון אשר לא ידעו הצלחה אתמול הצחלתי להשיג אותו והוא מיהר מאוד מאוד לסיים את השיחה ואמר לי שהוא מטפל בזה וניתק, ללא כל הזדמנות שלי לנסות ולהגיב.
מה עושים??? למי אני כן יכול לפנות לעזרה??
נ.ב- כשדיברתי עם חברת אלדן הם ציינו כי הם לא יכולים לעזור לי מכיוון שאני חתום מול הוט ולא מולם. ושאני מבקש מחברת הוט את המסמך שאכן חתמתי ב16 לספטמבר הם לא מהססים להביא אותו ומעבירים אותי אחד מהשני עד שמנתקים אותי.
האם מבחינה חוקית חברת אלדן חייבת למסור לי את הטופס שחתמתי על הרכב בתאריכים הנ"ל? אפילו שזה היה מול הוט ותהליך פנימי?? (במידה והטופס יהיה בבעלותי אוכל לערער בעירייה ולא להיות נתון לחסדים של חברת הוט.)
גיא שלום,
ההסכם שלך הינו הסכם עבודה מול חב' "הוט" ואילו ההסכם להשכרת הרכב הוא של חב' "הוט" מול חב' אלדן.
את חברת אלדן לא ממש מעניין מי נהג ברכב היא צריכה אסמכתא מאת חב' הוט המציינת את שם הנהג בפועל.
במקרה שלך הייתי מבקש להישפט ואז יותר לך לעיין בחומר הראיות של העירייה ובין היתר בתצהיר שלך.
בברכה
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר