היי,
לפני כחודש עצרה אותי משטרה ביום חמישי בלילה על חשד בנהיגה בשיכרות. בדיקת הינשוף הראתה 300 מ"ג. מכיוון שלא היה קצין משטרה פנוי בשטח ניתן לי אישור זמני לנהיגה בסופ"ש, והיום ראשון שאחריו נפסל רשיוני למשך 30 יום. לא היו לי הרשעות קודמות על נהיגה בשיכרות, ולגבי עבירות משטרה קודמות רציניות היה נתפסתי בעבר על מהירות מופרזת (לפני 12 שנים). יש לי רשיון כבר 13 שנים.
נקבע לי משפט לנובמבר הקרוב.
רציתי לדעת למה לצפות מבחינת רמת ענישה.
(אין לי אפשרות לשלם אלפי שקלים על עורך דין כרגע).
תודה,
רויטל
רויטל שלום,
עפ"י הקבוע בחוק במידה ואכן תורשעי בנהיגה בשכרות את צפויה לפסילת מינימום בפועל של שנתיים, פסילה על תנאי, קנס ואפילו בחלק מבתי המשפט בארץ למאסר על תנאי ו/או התחייבות להימנע מביצוע עבירה(מעיין קנס על תנאי).
אם זאת ולמרות ההסתייגות שלך מייצוג של עו"ד, ברצוני לציין כי איש מקצוע יכול לעזור רבות בתיקים מעיין אלו ובכפוף לבדיקת חומר הראיות בתיק.
לכל להבהרה או ייעוץ ספציפי את יכולה לפנות אלי ישירות [משרדי מפורסם באתר זה בקטגוריית עו"ד לתעבורה].
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר