שלום רב אני נכה המקבל מזה כשנה וחצי קנאביס לצורך רפואי לאחרונה [2.8.2011] נשלח אלי שאלון רפואי מטעם המכון הרפואי לבטיחות בדרכים וויתור על סודיות [כמובן שעניתי מיד על השאלון]אך במקביל זומנתי אל משרד הרישוי בי"ם לצורך"טיעון טענות לשם התליית רישיון" כאשר בפועל פשוט לקחו לי את הרישיון וזהו קיבלתי מסמך שאומר שהרישיון נילקח "עד אשר תעמוד בבדיקות רפואיות" ובנוסף ניתן לערר תוך 45 ימים לבית משפט המחוזי לאחר שיחה עם המכון לבטיחות נאמר לי שהטיפול לוקח כמה שבועות .מה עלי לעשות?
ירון שלום,
בתקופה האחרונה שוטף גל של זימונים למרב"ד עקב שימוש של נהגים בקנביס רפואי.[ההזמנה לטעון טענות מחויבת עפ"י כללי המשפט המינהלי -זהו זימון פורמאלי שלרוב נופל על אוזניים ערלות].
עליך להמתין לזימון של המרב"ד ולעשות את שידרשו ממך.(בדיקות אישיות הכוללות שיחה עם פסיכולוג/פפסיכיאטר ועוד).
כמו כן, יש באפשרותך לקבל ייעוץ וטיפול של עו"ד המתמחה בתחום המרב"ד.
לעניין העתירה המנהלית - סיכוייך לזכות קלושים ביותר.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר