אני נהג חדש לקראת סיום (3.5 חודשים לסיום ) נסעתי בקרית שמונה ברכב שכור בלילה, פניתי שמאלה לאחר שווידיתי שהצומת נקיה גלשתי עם הרכב לפתע הבטתי לצד ימין וראיתי משהוא טס לכיווני הספקתי לבלום ועוד לפני שהספקתי להזהיר אותו הוא פגע בי בדלת של הרכב. לנהג הקורקינט לא קרה דבר ! הוא פנה בכל אופן למדא קיבל אופטלגין.... למעשה נהג הקורקינט נסע ללא בלמים (מוכח +הודאה של הנהג) ללא שום מחזירי אור קסדה ואמצעי זיהוי ללילה הקורקינט להערכת בוחן תנועה יכול להגיע לכ40 קמש בינתיים נלקח רשיוני עד לשימוע אצל קצין שיש לי ביום ראשון השאלה מהם סיכויי לצאת מזה נקי תעבורתית והאם כדאי בכל מקרה להגיע למשפט על כך למעשה אני נאשם כעט על אי מתן זכות קדימה ... אודה לכם אם תוכלו לענות לי תשובה בהקדם האפשרי למייל או לפ' 0504121205
צ' יקו שלום,
1-עליך להופיע לשימוע שנקבע אצל קצין המשטרה - תוכל לנסות לשכנע אותו שאינך מסוכן לציבור.
2- אינני יודע מהם סעיפי האישום למעט הסעיף שהזכרת של אי מתן זכות קדימה[בכל אופן האם כבר הוגש כתב אישום?], אך בכל אופן אתה בוודאי צריך להופיע למשפט או סנגור מטעמך. (יש עבירות בהן ביהמ"ש יכול לשפוט אותך בהיעדר).
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר