שלום, נתפסתי נוהג במהירות מופרזת של 146 קמ"ש (141 לאחר הפחתה) בכביש שהמהירות המותרת בו הוא 90. זוהי עבירה ראשונה שלי מאז שיש לי רשיון(כמעט 5 שנים). האם יש לי אפשרות לסגור עסקה עם התובע לפני המשפט? ואם כן, מתי צריך לעשות את זה?
עודד שלום,
בכדי לסיים תיק בהסדר טיעון עליך לבוא מוכן (כשבידך חומר הראיות).
במידה ואתה מבין במכשירי האכיפה האלקטרוניים של המשטרה אתה יכול לנסות להגיע להסדר(תקבע פגישה עם לשכת תביעות תעבורה) אך עפ"י רוב כשנהג מנסה להגיע להסדר ידו על התחתונה והיתרון נמצא אצל התובע, אך אין זה אומר שאתה לא יכול לנסות.
במידה ואתה רוצה שקט נפשי ותוצאה אופטימלית המלצתי לפנות לעו"ד מומחה בתעבורה.
לכל להבהרה או ייעוץ ספציפי אתה יכול לפנות אלי ישירות [משרדי מפורסם באתר זה בקטגוריית עו"ד לתעבורה].
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
תודה רבה על התשובה,
השאלה שלי היא האם ההסדר טיעון יכול להקבע ביום המשפט או צריך לבוא לפני זה לבית המשפט?
האם תוכל להגיד לי מהו סדר גודל המחיר של טיפול עו"ד ? +\- כמובן.
עודד שוב שלום,
יש בתי משפט בהם ניתן להגיע להסדר בטרם המשפט...אך אני לא ממליץ על דרך בלתי מקצועית זו.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר