לפני מספר שלושה חודשים עצר אותי שוטר על עקיפה מסוכנת בכביש הערבה.
חשוב לי לציין שהתחלתי את העקיפה הכביש היה פנוי , לפני נסעה משאית כפולה במהירות מאוד איטית . לקראת סיום העקיפה המשאית הגבירה את המהירות במכוון ולא איפשרה לי לסיים את העקיפה. נאלצתי לרדת לשוליים הנגדיים.
מולי הגיע ניידת משטרה ועצרה לידי, השוטר לקח לי את הרשיון ונתן לי זימון למשפט.
שפניתי לשוטר לשאול מה קורה , הוא צרח אלי שיש לי כל כך הרבה עבירות קודמות על מהירות ואור אדום ואני נהגת מסוכנת . הסברתי לו שאין לי עבירות קודמות ואני נוהגת מעל 17 שנה. הוא צרח אלי ושאל האם המחשב משקר. התעקשתי והוא בדק שוב את תעודת הזהות שלי במחשב וראה שאני צודקת , אין לי עבירות קודמות !!! חוץ מאי עצירה מוחלטת בעצור לפני 17 שנה.
אז שללו לי את הרשיון ל30 יום ועכשיו אני עומדת מול משפט בעוד ארבעה חודשים. האם זה נכון שאין לי מה ללכת למשפט בלי ליווי עורך דין? האם יש מצב להגיע להסדר עם התביעה עוד לפני המשפט?
תודה מראש
לילך שלום,
אכן העבירה שמיוחסת לך בכתב האישום חמורה היא ואף אחת מהחלופות שלה נושאת בחובה פסילת מינימום בת 3 חודשים.
על מנת להגיע להסדר ראוי והוגן עליך להבין טוב את ה"מטריה", אינני בטוח כי נהג מן השורה יכול להגיע להסדר אופטימאלי, אליו בוודאי יוכל להגיע עו"ד שמתמחה בתחום.
מאחר ויש לי הרבה שאלות וטענות להגנתך שלא אוכל לפרטן במספר שורות מצומצם הייתי בהחלט ממליץ על פגישת ייעוץ.[משרדי מפורסם בקטגוריית עו"ד לתעבורה באתר זה או פשוט לרשום את שמי באינטרנט].
בברכה
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
תודה רבה על תשובתך המהירה .
)-:
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר