שלום העבירה הנתונתה התבצעה בינואר השנה כשאר מבצע העבירה אינו בעל הרכב(יש להגיד כי הרכב צולם ע"י מצלמה אלק'
ובחן ביקשתי להעביר את הנק מבעל הרכב אליי ובמשרד הרישיוי אמרו לי כי השינוי מתבצע אוטומט ולכן הסרתי דאגה מלבי וטסתי לחול ל4 חודשים באמצע הזמן הזה נאמר לי כי הגיעה לאבי הודעה על כך שהנק על שמו, אבי התקשר למשרד הרישוי שוב הסביר את המצב ואלו אמרו לו להגיע למתנ"א עם מבצע העבירה ושני הרישיונות אבי שוב הסביר להם כי אני בחול כרגע והדבר אינו אפשרי והם בתגובה אמרו זה אפשרי כל הזמן עכשיו מתנ"א אומרים לי כי לאחר 90 יום זה לא אפשרי, ואני שואל אם בנאדם מודע בעבירה ושילם את הקנס ולא היה מודע לחוק(שלא כתוב על הקנס) ורוצה לקחת את כל האשמה עליו לא יכול לעשות זאת, איך אפשר להעביר את הנק' על שמי בלי שזה יפגע באבי
תודה.
טל שלום,
נראה כי כעת ייקשה עליך מאוד לעשות זאת מאחר והסבת דו"ח מבעל הרכב למבצע העבירה נעשית תוך 90 ימים ובתוספת תצהיר מואמת ע"י עו"ד.
לצערי אין לך להלין אלא על עצמך...
בברכה
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר