האם זו סיבה מקלה בשביל אבי לכך שהוא לא היה מודע לעבירה ולכן לא עשה דבר בשביל להסב את הנק' אליי בזמן שאני הייתי בחו"ל בזמן שאם היה מודע לכך היה מבצע את הסבת הנק'
טל שלום,
ראשית אני מתנצל אם הייתי קצת נוקשה בתשובתי הקודמת.
אין מושג כזה "הסבת נקודות" ולכן לא הבינו אותך ו/או אתה לא הבנת אותם במשרד הרישוי!!!!. כן יש מושג "הסבת דו"ח" או אז באופן אוטומטי נזקפות הנקודות לחובת האדם אליו הוסב הדו"ח.
תבין אביך הוא הבעלים הרשום של הרכב ולכן הודעת הקנס נשלחת אליו ולא למבצע העבירה. לכן, יהיה לו קשה לטעון שהוא לא היה מודע לביצוע העבירה.
אבל אם הדבר אכן היה כך, יש אפשרות לבקש מבהימ"ש בקשה להארכת מועד להישפט ולצרף תצהירים שלך ושלו (אתה תצטרך לחתום בפני קונסול בחו"ל והוא אצל עו"ד בארץ) אבל הסיכוי שביהמ"ש ייענה בחיוב נמוך (ככול שאנו מתרחקים מיום ביצוע העבירה ובמיוחד לאחר תשלום שהינו הודיה בביצוע).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר