שלום רב.
סיפורי קצת מסובך,
קיבלתי דו"ח מצלמה, התקשרתי למשטרה לברר פרטים עליו- האם ניתן להמירו באזהרה, דרך שיחת הטלפון הובן לי שישנו דו"ח נוסף של מצלמה מלפני שנה פלוס אשר נשלח לכתובתי הישנה אשר איני גרה שם למעלה משנה (למרות שעדכנתי כתובת גם במשרד הפנים וגם עבודה), הדו"ח צבר רביות ולאחר השיחה הטלפונית הוחלט מצד המשטרה ללא בקשתי להוריד את הריביות ולהחזיר את הקנס לסכומו הראשוני בתנאי שאשלם בזמן, הרכב הינו רכב ליסינג.
שאלתי היא האם על פי הנתונים הללו אני זכאית לדרוש את ביטול הקנס, ומה אני צריכה להגיד בבקשתי (סעיפים/חוקים רלוונטים)
בתודה מראש
שמרית.
שמרית שלום,
1- הדו"ח השני אינו ניתן להמרה מכיוון שישנו דו"ח נוסף (הראשון) שנעבר ב-5 השנים האחרונות.
2- ניתן לבקש את ביטול הדו"ח בתוך 30 ימים מיום קבלת הדו"ח - אך לשם כך צריך לבסס את הבקשה על עילות קונקרטיות.(התיישנות עבירה, רכב נוסף, נהג אחר ועוד).
לסיכום - בכדי לתת יעוץ ספציפי ואפקטיבי עליך להיפגש עם עו"ד בארבע עיניים.
לכל להבהרה או ייעוץ ספציפי את יכולה לפנות אלי ישירות [משרדי מפורסם באתר זה בקטגוריית עו"ד לתעבורה].
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר